A halál torkából mentették meg ezt a 2 hónapos hajléktalan kutyát – csodálatos történet!

4,670 olvasta

Szinte már annyira megváltozott a teste ennek a kölyök pitbullnak, hogy fel se lehetett ismerni. A kutyust a New York-i North Shore Állatvédő Liga dolgozói mentették meg az utcáról.

Ez a pitbull még csak 2 hónapos, de már olyan rengeteg és szörnyű dolgokon ment keresztül, melyeket egyik ebnek sem szabadna átélnie. A kis csöppségnek már a csontjai is kilátszódtak, annyira lefogyott, miközben az utcákat járta.

A halál torkából mentették meg ezt a 2 hónapos hajléktalan kutyát

A lelkes állatmentő csapat rögvest orvoshoz vitte a beteg kutyust, aki még ebben a borzasztó állapotában is örült a megmentőinek. Eddigi borzalmas élete ellenére izgatottan és farokcsóválva várta, hogy mi lesz vele a rendelőben. Végre biztonságban érezhette magát.

A halál torkából mentették meg ezt a 2 hónapos hajléktalan kutyát2

A kutyus nem csak alultáplált volt, hiszen bőrét is betegségek támadták meg. Szerencsére remek kezekben volt, így nemsokára már egészségesen távozhatott újdonsült gazdáihoz. Igaz, hogy időbe telt mire újra megerősödött a szervezete és felszedett pár kilót, de a folyamat szépen haladt. Mostanra már egészségesebb és életvidámabb is lett a kicsi pitbull.

A halál torkából mentették meg ezt a 2 hónapos hajléktalan kutyát A halál torkából mentették meg ezt a 2 hónapos hajléktalan kutyát

Csodáljuk ezt a kutyát kitartásáért és bátorságáért, és reménykedünk, hogy az állatmentőknek hála egyre több boldog befejezést olvashatunk!

A halál torkából mentették meg ezt a 2 hónapos hajléktalan kutyát

Ezeket se hagyd ki...