Az állatkórházba is képes beszökni kicsinyeiért ez az anyamacska

3,441 olvasta

Megható egymásra találásnak voltak tanúi a minap egy új-zélandi állatklinika munkatársai. Mikor a bejárati ajtó előtt belebotlottak egy papírdobozban, benne négy, tüneményes kiscicával, a klinika munkatársai számára egyértelmű volt, hogy befogadják őket. Arra azonban, ami ezután történt, egyáltalán nem voltak felkészülve.

Kölykei miatt szökött be az állatkórházba az anyamacska2

„Felnyaláboltuk a dobozt és bevittük az épületbe. Még épp csak helyet kerestünk az apróságoknak, mikor észrevettünk egy felnőtt macskát az épület körül ólálkodni”  – mondja az egyik önkéntes, majd hozzáteszi, mikor feltűnt nekik, hogy a macska minden áron megpróbál bejutni, úgy döntöttek beengedi, hogy lássák, mi történik.

„Kiderült, hogy a macska egy anyamacska, és célirányos indult el az épületben, a kölykeit keresve. Könnyfakasztó volt az egymásra találásuk, miután megmutattuk neki a kicsinyeit.”

Kölykei miatt szökött be az állatkórházba az anyamacska

A klinika önkéntese elmondta, azt gyanítják, a felnőtt macskát az alommal együtt tették ki, csak ő a kollégák hangjára elmenekült a helyszínről. „Valószínűleg egész végig a kölykeit kereste.”