Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád? Tudd meg most!

9,851 olvasta

Nem csak az olyan dolgok, mint a megjelenésed, a testbeszéded vagy a zeneízlésed árulkodik rólad, hanem még a kedvenc kutyafajtád is. Válaszd ki melyik kutya az, mely kedves a szívednek és már olvashatsz is a személyiségedről és a belső tulajdonságaidról!

Akár kutya tartó vagy, akár csak „távolból” szereted őket, ez a játékos teszt csak rád vár, hogy a szeretett kutya fajtájából megtudd, milyen személyiség vagy és milyen belső tulajdonságokkal rendelkezel! Ha úgy érzed nincs itt kifejezetten az a kutya, amit szeretsz, akkor válaszd az ahhoz legközelebb hasonlító kutyát!

1. Tacskó

A bensődben egy gyermek lakozik. Mindig vidám, jó kedélyű, örökmozgó és alapvetően boldog személyiség vagy, aki egyben rendkívül optimista is. Szeretsz sokat szórakozni, a hóbortjaidnak vagy éppen kreatív vágyaidnak hódolni. Jótékony és adakozó szíveddel csupán a szeretetéhséged vetekszik, ugyanis nagyon szeretsz a figyelem központjában lenni és imádod, ha törődnek veled.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most! - tacskó

2. Spániel

Alapvetően nyugodt, békés, megfontolt, időnként kicsit komoly, de logikus gondolkodású vagy. De amikor éppen nem vagy teljesen lehiggadva, hogy kiszámítható, néha mélabús és álmodozó arcodat mutasd, akkor beindul veled a világ és ezerrel pörögsz. A legtöbbször tele vagy energiával, tetterővel és igen optimista gondolkodású vagy. Barátságos, mindig segítőkész vagy és bármikor kiállsz másokért.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most! - spániel

3. Yorkie

Olyan finom és törékeny lelkű vagy, hogy egyáltalán nem mindegy ki, hogyan szól hozzád vagy mit tesz. Mert bár alapvetően aranyból van a szíved és a legfőbb örömöd, ha másokat boldoggá tehetsz és szórakoztathatsz, de jaj annak, aki gonosz mással, megbánt vagy megsért téged, mert akkor megvadulsz és szörnyű haraggal sújtasz le. Mindemellett szereted, ha sokat törődnek és foglalkoznak veled, ha jókat beszélgethetsz és lelkizhetsz. Nem veted meg a kényelmet és imádsz utazni, élvezni az életet.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most! - yorkie

4. Vizsla

Ha a vizslát választottad, akkor nagyon megbízható társ és barát vagy, akire mindig lehet számítani, minden helyzetben. Lehetőleg sosem tagadod meg senkitől a segítséget és a végletekig képes vagy kitartani másokért és a céljaidért. Határozottnak, mindig segítőkésznek bizonyulsz és sokakat nyugtat meg az a tény is, hogy stabil személyiség vagy, aki úgymond biztonságos, és lehet rá alapozni. Logikus gondolkodású, türelmes és magabiztos vagy.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most! - vizsla

5. Rottweiler

Elképesztően akaratos, néha inkább makacs, kissé bizalmatlan, mindenre elszánt, félelmet nem ismerő és másokban félelmet és tiszteletet előidéző jellem vagy. Nagy a szabadságigényed, nem szereted, ha korlátozni próbálnak vagy beleszólnak az életedbe. Ennek ellenére mérhetetlenül felelősségteljes és kötelességtudó vagy. Ha igazságtalanságot látsz, keményen lecsapsz és rendet teremtesz. Máskor viszont nagyon kedves, barátságos is tudsz lenni, de mivel nehezen nyílsz meg másoknak, ezért ebben sem mindenkit részesítesz.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most! - rottweiler

6. Dalmata

Nagyon kreatív, nyitott gondolkodású és színes személyiség vagy, széles érdeklődési körrel. Mindig tele vagy új ötletekkel és tervekkel. Utálsz unatkozni, ezért keresed az izgalmakat. Néha kissé szeszélyes és hangulatingadozó vagy, ami miatt időnként csak feketében és fehérben látod a világot. Máskor viszont egy energikus, játékos, igazán különc alak vagy, mert imádsz egyedi lenni és nem mindennapi személyiségedet mások is észreveszik.

7. Német juhászkutya

Olyan vagy, mint egy testőr. Mindig keresed a lehetőséget, hogy másokat a szárnyaid alá vehess és megvédhess. Te vagy a család összetartója, maga a biztonság és a stabilitás jelképe. Az igazságtalanságot különösen nem bírod, és ezért bármikor képes vagy harcba szállni másokért. Felelősségteljes, bátor és rendkívül odaadó vagy. Illetve kiváló stratéga, aki könnyen eléri, amit akar, szinte már-már képes a lehetetlent is megvalósítani, mert tetterős, elszánt, akaratos jellem vagy.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most!- német juhászkutya

8. Golden Retriever

Csupa szív és szeretet vagy! A leghűségesebb, barát, társ, kolléga, akire mindig lehet számítani. Ha megbántanak, könnyen megbocsátasz, mert életvidám, optimista és derülátó vagy. Nem szokásod stresszelni, sem izgulni, hanem az „Élni és Élni hagyni.” filozófia megvalósítására törekszel. Segítőkész és egyben romantikus, családcentrikus vagy, aki mindig képes másokat jókedvre deríteni és rájuk ragasztani felhőtlen hangulatodat.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most! - golden retriever

9. Bulldog

Meglehetősen komoly, sziklaszilárd határozottsággal rendelkező, maximálisan nyugodt és kissé kiszámítható karakter vagy. A legtöbbször egy bölcs, tapasztalt alak húzódik meg benned, akire mások felnéznek és éheznek a tanácsára. Igazán tekintélyparancsoló, ám idegenekben inkább félelmet keltő vagy, ugyanis elsőre zordnak és hidegszívűnek tűnsz. De aki megismer, az tudja, hogy egy barátságos, udvarias, mindig figyelmes személy vagy.

Kutyakedvelők figyelem! Mit árul el rólad kedvenc kutyafajtád Tudd meg most! - bulldog

forrás: noiportal

Ezeket se hagyd ki...