Minden beteg kutya megérdemelné ezt az utolsó napján! – szívbemarkoló történet

9,448 olvasta

Duke családja úgy döntött, kedvencük életének utolsó napja csakis vidám lehet. Minden szépet és jót megadtak neki, remélve, hogy a halál felé vezető útja így könnyebb lesz.

A szépséges labrador fiú csodás családban élt. Minden jót megkapott, gazdijai imádták. Ám a kutya pár éve rákbeteg lett. Bár akkor felgyógyult, de egyik lábát amputálni kellett.

A betegség ismét megtámadta Duke kutya szervezetét. Hatalmas fájdalmai voltak és a daganat egyre növekedett. Bár a kutya keményen harcolt a betegség ellen, és gazdái meg az állatorvos minden tőlük telhetőt megtettek, de elérkezett a számukra legszomorúbb nap. Duke halálának napja.

A gazdik minden gyönyörűséget belesűrítettek ebbe a napba. Duke kapott finom hamburgert, elvitték kedvenc parkjába. Mindenki mosolygott körülötte, simogatták, ölelték. Ebbe az egy napba belesűrítették azt a sok szeretetet, amit még adni akartak a kutyának.

Végül a parkban egy pokrócon elbúcsúztak tőle gazdái. Ekkor már senki nem érzett fájdalmat, csak hatalmas nyugalmat. Ilyen csendesen, békésen szenderült örök álomra Duke kutya. A gazdik evvel a videóval akarnak segíteni a világ összes kutyatulajdonosának abban, hogy könnyebben fel tudják dolgozni majd kedvencük elvesztését.

forrás: kiskegyed