Szívszorító: Belebetegedett az idős pár kutyájuk elvesztésébe, de nézd mi történt ezután!

108,790 olvasta

A Miamiban élő házaspár, Miguel (89) és Ada Royas (83) szörnyű tragédián ment keresztül. 3 éves szeretett kutyájukat, Guccit a szemük láttára marta halálra egy másik eb. Az eset után mindkettejüket kórházba kellett szállítani: Miguel szívpanaszokkal került az intenzív osztályra, Ada pedig a sebészeten kötött ki, mivel 100 öltéssel varrták össze sebeit. Miközben ugyanis Guccit próbálta volna menteni, a két kutya közé ugrott, és őt is többször megmarta a megvadult támadó.

Történetüket bemutatta a helyi híradó is. Amit egy igazán jólelkű ember, Mario Cambo is megnézett. Annyira megdöbbentette és elszomorította a történet, hogy úgy döntött, megpróbál egy kis örömet csempészni az idős házaspár életébe. Ezért vett nekik egy kölyökkutyát, ugyanúgy csivavát, mint ahogy Gucci is az volt. A gyászoló pár alig hitte el, hogy egy idegen kopogtat az ajtajukon, és életük legszebb ajándékával lepi meg őket. Könnyeiket sem tudták visszafojtani, miközben köszönetet rebegtek Mariónak a kiskutyáért, akiben egykor szeretett, de elvesztett Guccijuk „tovább fog élni”.

“Ha valaki felajánl nekünk 1 millió dollárt, nem fogadjuk el. Ha azt mondanák, hogy megnyertük a lottómilliárdokat, az se érdekelne. Éppen erre volt szükségünk, feltétel nélküli szeretetre. Hihetetlenül boldogok vagyunk” – mesélte Ada, elcsukló hangon.