Úgy volt, hogy meghal ez a kutya, de nem érdekelte – csoda, ami történt

10,929 olvasta

Azt eddig is tudtuk, hogy a kutyák igazán hűségesek. Most itt egy újabb bizonyíték. A kutya a Druzhok nevet kapta, ami oroszul annyit tesz: Barát. Nem csoda, mivel ezen a nyáron megmutatta, mennyire hűséges a családjához. Az Andreev család egyik tagja elmondta, hogy az állatot soha nem korlátozták. Ha akart, elcsatangolt kicsit és amikor megunta a dolgot, hazament.

Jött azonban egy árvíz, amikor Druzhoknak esze ágában sem volt elhagyni az otthonát és cserbnehagyni azokat, akik mindig gondoskodtak róla. Helyette inkább a legszörnyűbb állapotok között is védte a házat. Jött azonban egy árvíz, amikor Druzhoknak esze ágában sem volt elhagyni az otthonát és cserbnehagyni azokat, akik mindig gondoskodtak róla. Helyette inkább a legszörnyűbb állapotok között is védte a házat.

Úgy volt, hogy meghal ez a kutya, de nem érdekelte

A történet szerint az árvízkor a család fogt az állatokat és egyik barátjukhoz költöztek, de a harmadik nap Druzhok eltűnt. Keresni kezdték és meg is találták. A félig vízben álló ház bejáratánál üldögélt és óvta azt. A baj csak az volt, hogy akkora víz jött, hogy ha nem találják meg, magától már nem tudott volna elmenekülni onnan.

Úgy volt, hogy meghal ez a kutya, de nem érdekelte

Azóta szerencsére mindenki jól van, a házat sikerült felújítani és ott folytatódott a család élete, ahol a természeti katasztrófa kezdetekor abbamaradt.

Úgy volt, hogy meghal ez a kutya, de nem érdekelte Úgy volt, hogy meghal ez a kutya, de nem érdekelte

Ezeket se hagyd ki...